Home | News | Selamat datang di web RALFM!

Selamat datang di web RALFM!

By
Font size: Decrease font Enlarge font
Selamat datang RALFM Manado Selamat datang RALFM Manado

Jl. Hasanuddin No. 20 Tuminting Manado tlp. (0431) 856828, 866901 fax. 863393

 

Sebagai satu-satunya radio berbasic local audience yang exist, dengan program yang beraneka ragam, membuat RAL mampu masuk ke berbagai golongan, baik dari segi usia maupun status. Hal ini sesuai dengan tagline Ral fm, yakniOrang Manado Pe Radio”.

 

Subscribe to comments feed Comments (85 posted)

avatar
Bermand 12/07/2015 14:52:23
iya Gainscope.com aman, kami pribadi juga sudah beebrapa tahun ini trade di gainscope.com tsb.transfernya di mereka itu bisa dengan bank wire, ataupun paypal. Mudah kok, dan ada contohnya di webnya tsb.daftar real account mereka itu bisa di webnya gainscope.com lalu klik registrasi, nanti ada petunjuk2nya kok pak. Atau tanya ke CS nya juga bisa dibantu
avatar
uk best essay writing service 03/08/2016 04:08:32
I would like to welcome everyone for following the radio ral FM manado news. That information is much important to all of us for finding best articles. So that, we are all happy to have knowledge on these articles.
avatar
Servo 13/07/2015 11:47:45
Wah, dulu pernah pake.. namun si <a href="http://huatzezkvzn.com">twineteg</a> sound- ini yang bikin menarik perhatian kampret-2 di kantor yang suka usil.. yaudha deh ta' bumpet aja dan masuk twit via jalur web reguler Kumaha damang, juragan? Salam hangat dari Irak.. ya Irak yang masih meledak-ledak itu
avatar
rolex replica 19/01/2016 22:57:33
Very interesting post. really informative. of all the blogs I have read on the same topic, this one is actually enlightening.
avatar
omega replica 26/01/2016 01:18:53
I have to say I am amazed by your article. Indeed coupons is very useful specially to online consumers.
avatar
replica handbags 26/01/2016 23:57:47
Thanks for your share, and this is a nice post i really want share with my friends, and welcome to my blog!
avatar
replica omega 27/01/2016 00:02:06
I believe this is a special idea i have seen, and for more info you can visit thie web to get more details.
avatar
rolex replica watches 18/05/2016 23:12:10
Sebagai satu-satunya radio berbasic local audience yang exist, dengan program yang beraneka ragam, membuat RAL mampu masuk ke berbagai golongan, baik dari segi usia maupun status.
avatar
论文写作服务的评论 30/06/2016 08:42:01
We are welcome everyone for having news from radio ral fm manado services. Everything we are needed to get many news articles and instructions. Thank you very much for all the instructions updated for us.
avatar
The audience wants some new thing out of it and they are gonna miss those stuffs which are good for them and they are gonna have a devastating end.
avatar
paper writing services 26/07/2016 06:51:51
To short for me to understand was it all about. Can you add some external links or other additional materials?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 next total: 84 | displaying: 1 - 10

Post your comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

No tags for this article

Rate this article

3.00